Nintex Kurser

Hvad Nintex?

Nintex er software som udbygger Microsoft SharePoint og forener eksisterende egenskaber i SharePoint med specifikke kundebehov inden for eksempelvis automatiserede workflows og processer skræddersyet til en virksomheds forretningsgange.

Hos PeopleNet er vi eksperter i Nintex og vi er officiel Nintex partner.

Kan du ikke finde et Nintex kursus, til dit behov, er du velkommen til at kontakte os, så skræddersyr vi et kursus til dig.


Nintex kurser

PeopleNet er officiel Nintex partner. Vi forhandler Nintex-licenser og tilbyder både kurser og konsulentbistand i Nintex produkterne.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Nintex?

Nintex bygger bro imellem eksisterende egenskaber i SharePoint til kundernes behov. Alle Nintex produkter er designet med fokus på innovation og brugererfaring.

Som Microsoft Gold Partner forener Nintex sine produkter med Microsofts arkitektur og retningslinjer for netop at sikre harmonien imellem de to. Læs mere om Nintex.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Nintex kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Nintex kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus i Nintex specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk