Nintex kurser

Vil du lære eller udvide dine kompetencer inden for Nintex?

Få overblik over hvad Nintex er, hvad du kan bruge vørktøjet til, og hvilke kurser vi tilbyder i Nintex.

Se kursusoversigten her

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Velkommen til vores Nintex kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Nintex er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Nintex, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Nintex, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Nintex?

Nintex er et værktøj, hvori du kan bygge dine egne brugerdefinerede apps, som løser forskellige og relevante udfordringer i virksomheden. Med Nintex kan du også tilpasse eksisterende skabeloner, så de passer til det problem eller den udfordring, du vil løse.

Nintex bliver hele tiden opdateret med nye funktioner og features. Vores instruktører er derfor hele tiden bekendt med den nye viden, som sikrer, at du får den nyeste viden med dig hjem fra vores Nintex kurser.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét nintex kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Nintex kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Medarbejderbillede af Morten Baron, Uddannelses- og Adoptionchef hos PeopleNet.

Morten Baron

Uddannelses- & Adoptionchef

+45 7021 4445
mba@peoplenet.dk
Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner & CEO

+45 7021 4445
cfp@peoplenet.dk