Microsoft Word kurser

vil du lærer word at kende, så du kan udnytte alle mulighederne i din hverdag?

Få overblik over Microsoft words egenskaber, og hvilke kurser vi tilbyder i word.

Læs mere

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Word kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Word er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft Word, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er Microsoft Word?

Microsoft Word er verdens mest kendte tekstbehandlingsprogram, som indgår i den velkendte Office-pakke. Word bruges til store såvel som små dokumenter, hvori du kan lave tabeller, grafer mm., ligesom du også selv kan indstille margener, header, footer, linjeafstand mm. Med Word kan du også nemt lave indholdsfortegnelser og formatere store dokumenter via styles og design.

PeopleNet er eksperter i Word og tilbyder kurser på alle niveauer. Vi skræddersyer også gerne et Word kursus til dig, så det passer præcist til dit behov.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Word kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Word kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Image

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet