Teams kurser

Med Microsoft Teams kan I erstatte gamle og ineffektive samarbejdsmetoder med nye og tidsvarende metoder, som forbereder dig på.

Her på siden kan du se en oversigt over Teams kurser.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Teams kurser

Her får du et overblik over vores Microsoft Teams kurser.

I venstre side kan du se en oversigt over Microsoft Teams kursernes niveauer. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Microsoft Teams, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop. Workshoppen vil give jer de specifikke Teams kompetencer, I mangler. 

Hvad er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er en moderne samarbejdsplatform, der samler digitale værktøjer og kommunikation. Med Teams kan du komme ineffektive samarbejdsmetoder til livs.

I Microsoft Teams er det muligt at:

  • Dele dokumenter
  • Holde online møder
  • Lave projektsamarbejde

Kravene til og fra virksomheder, konkurrenter og medarbejdere gør det endnu vigtigere at implementere og mestre moderne digitale samarbejdsløsninger som Microsoft Teams.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Microsoft Teams kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Microsoft Teams kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet