Microsoft Teams kurser

MED MICROSOFT TEAMS KAN I erstatte GAMLE OG INEFFEKTIVE SAMARBEJDSMETODER med nye og tidsvarende metoder, som forbereder dig på.

HER PÅ SIDEN KAN DU SE EN OVERSIGT OVER VORES TEAMS KURSER.

Læs mere

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Teams kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Teams er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov.

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft Teams, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Microsoft Teams, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er en moderne samarbejdsplatform, der samler digitale værktøjer og kommunikation. Med Teams kan I komme gamle og ineffektive samarbejdsmetoder til livs. I dag arbejder vi oftere i teams, vi deler dokumenter fremfor at vedhæfte dem i en e-mail, og vi arbejder i adskillige teams og også gerne fra flere lokationer.

Kravene til og fra virksomheder, konkurrenter og medarbejdere gør det endnu mere vigtigt at implementere og mestre moderne digitale samarbejdsløsninger som Microsoft Teams.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Microsoft Teams kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Microsoft Teams kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Image

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet