Microsoft SharePoint Kurser

MANGLER DU KOMPETENCER INDENFOR SHAREPOINT ELLER ØNSKER DU AT HØJNE DINE KVALIFIKATIONER?

PÅ DENNE SIDE, FÅR DU ET OVERBLIK OVER DE KURSER og niveauer, VI TILBYDER I SHAREPOINT ONLINE OG SHAREPOINT 2019.

MANGLER DU KOMPETENCER I SHAREPOINT 2010, 2013 ELLER 2019, KAN VI OGSÅ HJÆLPE MED DET.

Læs mere

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores SharePoint kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft SharePoint er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige SharePoint kurser som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder også kurser på forskelige niveauer i SharePoint 2010, SharePoint 2013 og SharePoint 2016. Kontakt os for at booke et kursus eller hør mere!

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge SharePoint eller som skal opgraderes, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer. 


Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Image

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Hvad er Microsoft SharePoint?

SharePoint er et Microsoft Content Management System (CMS), som bruges til at oprette websteder, intranet, hjemmesider og andre platforme til samarbejde, dokumenthåndtering og kommunikation.

Med SharePoint kan organisationer blandt andet opbevare, organisere, fremsøge, oprette og dele nyheder, data, filer, opgaver og ressourcer mm. på tværs af både mobile enheder og lokationer.

Udover SharePoint Online og SharePoint 2019, eksisterer SharePoint også i følgende versioner: SharePoint 2010, SharePoint 2013 og SharePoint 2016. Arbejder du til dagligt i en af ovenstående, tilbyder vi også kurser til dig. Kontakt os gerne for mere information.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét SharePoint kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket SharePoint kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet