SharePoint kurser

Vælg mellem mere end 10 forskellige SharePoint kurser og find det kursus, der passer til det niveau du vil opnå.

Når du deltager på et kursus hos PeopleNet, vil du opleve en praksisnær og nærværende undervisning. Kurserne gennemføres af rutinerede konsulenter med mange års praktisk erfaring med konkrete opgaver. En erfaring som inddrages i undervisningen. Instruktøren møder dig i øjenhøjde og med udgangspunkt i din situation. Du bliver derfor klædt på til at løse konkrete SharePoint opgaver i din organisation.

Vi glæder os til at se dig på et kursus!

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

SharePoint kursusprogram

I venstre side kan du få et indblik i vores SharePoint kurser.
De mest aktuelle versioner som vi underviser i, er SharePoint Online og SharePoint 2019.

Du har også mulighed for at deltage på et kursus i de ældre versioner af SharePoint. SharePoint 2010, SharePoint 2013 og SharePoint 2017. Har du spørgsmål til kurserne, er du meget velkommen til at kontakte os.

Kom på SharePoint kursus i København eller Aarhus

PeopleNets imødekommende lokaler ligger centralt placeret i København og Aarhus. Inden kursusstart får du en let morgenmad.

Undervisningen starter med at instruktøren byder dig velkommen og gennemgår dagens kursusprogram. Vi lægger vægt på at undervisningen bliver praksisnært og giver dig hands on erfaring med SharePoint.
Om formiddagen vil der være en pause hvor du bydes på kaffe, frugt og læskende drikke.
Kl. 12:00 indtages en indbydende frokost på en at vores nærtliggende restauranter.
Om eftermiddagen holder vi også en kort pause i undervisningen hvor du bydes på kaffe og kage. Kurset afsluttes med en afrunding og en evaluering. Efter evalueringen er udfyldt tilsendes et kursusbevis.

SharePoint firma kursus

Firmakursus er en mulighed for organisationer som vil have flere deltagere på det samme kursus.
SharePoint firmakurserne tager udgangspunkt i vores standard SharePoint kursusbeskrivelser. Inden kurset gennemføres, aftales det konkrete kursusindhold og kursussammensætning med instruktøren.

Fordele ved firma kursus:

  • Hvis i er flere deltagere er det ofte billigere at betale for et firma kursus, fremfor at betale for deltagerne enkeltvis.
  • Firmakursus kan blive afholdt i vores lokaler placeret i København eller Århus, eller vi kan tage ud til jeres virksomhed.
  • Indhold, kursusvarighed og dato kan aftales.

Få din første vejledning i dag.

SharePoint workshop

En SharePoint workshop tager udgangspunkt i jeres situation og behov. Deltageren bliver samlet omkring en konkret udfordring som vi løser sammen.

På en workshop får du:

  • Kombination af teori og praktisk løsning af SharePoint udfordringer
  • Input og inspiration fra specialister
  • Tæt samarbejde med dygtige konsulenter
  • Sparring, erfaringsudveksling og ideudvikling
  • Tilpasset indhold og varighed
  • Workshops kan blive afholdt i vores lokaler placeret i København eller Århus, eller vi kan tage ud til jeres virksomhed.
  • Dato aftales

Få din første samtale i dag.

Hvad er SharePoint?

SharePoint er en platform til kommunikation, samarbejde og dokumenthåndtering i din organisation.

Med SharePoint kan du;

Motivere og kommunikere

Skab sammenhæng i din organisation ved at kommunikere og engagere dine ansatte på intranettet. Publicer dine nyheder på flotte kommunikationswebsteder som både kan tilgås via desktop og mobile enheder.

Finde information

Du er kun et klik væk fra det, du leder efter, med effektiv søgning og intelligente metoder til at finde oplysninger. Du får dermed indsigt til at træffe velovervejede beslutninger på et oplyst grundlag.

Samarbejde

Brug Teamwebsteder i SharePoint til at understøtte samarbejdet til alle projektteams og afdelinger i din organisation. Her kan du dele filer, data, nyheder og ressourcer. Tilpas dit websted for at strømline dit teams arbejde.

Automatiser arbejdsgange

Optimer egne og organisationen produktivitet ved at automatisere processer – fra simple opgaver som meddelelser og godkendelser til komplekse driftsmæssige arbejdsprocesser. Med SharePoint-lister og -biblioteker, Power Automate og Power Apps kan du skabe indholdsrige digitale oplevelser med formularer, arbejdsprocesser og tilpassede apps til alle enheder. Læs mere om vores Power Automate og Power Apps kurser.

Vil du vide mere om SharePoint, så kan du læse mere på Microsofts hjemmeside..

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet