ShareGate kurser

Vil du lære at bruge ShareGate til at migrere dit indhold?

På denne side får du et overblik over, hvad ShareGate kan, og hvilke kurser vi tilbyder i ShareGate.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

ShareGate kursusoversigt

Velkommen til vores ShareGate kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft ShareGate er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft ShareGate, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge ShareGate i virksomheden, så anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer. 

Hvad er Microsoft ShareGate?

ShareGate er et migreringsværktøj, som er med til at sikre en simpel og effektiv migreringsproces. Med ShareGate kan du migrere så meget data, som du ønsker, til den seneste version af SharePoint eller Microsoft 365 – helt uden nedetid.

ShareGate er en af PeopleNets kernekompetencer, og vi er Danmarks eneste ShareGate Premium partner. Vi tilbyder et ShareGate migreringskursus, som henvender sig til superbrugere.

Microsoft ShareGate bliver hele tiden opdateret med nye funktioner og features. Vores instruktører er derfor hele tiden bekendt med den nye viden, som sikrer, at du får den nyeste viden med dig hjem fra vores Microsoft ShareGate kurser.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på Kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet