Project kurser

Vil du have kompetencer til at lære project at kende?

Få overblik over hvad Projekt er samt, hvilke kurser vi tilbyder i Project.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Project kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Project er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft Project, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Microsoft Project, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft Project?

Microsoft Project bruges til at skabe strømlinet projekt-, ressource- og porteføljestyring. Project kan hjælpe den enkelte medarbejder, teams samt hele organisationer med at bevare overblikket over projekter. PeopleNet er specialister i Microsoft Project og skræddersyr gerne et Project kursus, så det passer præcist til dit eller din virksomheds behov.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Microsoft Project kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Microsoft Project kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Medarbejderbillede af Morten Baron, Uddannelses- og Adoptionchef hos PeopleNet.

Morten Baron

Uddannelses- & Adoptionchef

+45 7021 4445
mba@peoplenet.dk
Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner & CEO

+45 7021 4445
cfp@peoplenet.dk

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet