PowerPoint kurser

Står du og skal lave en vigtigt præsentation, men mangler tips og tricks til at gøre den inspirerende, eller ønsker du at blive bedre til at præsentere, så deltag på et af vores PowerPoint kurser.

Her får du et overblik over, hvad du kan bruge PowerPoint til samt, hvilke PowerPoint kurser vi tilbyder.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores PowerPoint kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft PowerPoint er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft PowerPoint, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge PowerPoint anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft PowerPoint?

PowerPoint er et præsentationsværktøj, som er udviklet af Microsoft. PowerPoint bruges til at lave slideshow præsentationer, som du selv designer efter behov. PowerPoint tilbyder også mange designskabeloner, hvormed du effektivt og professionelt kan komme i gang med at præsentere dine ideer uden at bruge lang tid på opsætning.

PeopleNet tilbyder PowerPoint kurser til alle niveauer, ligesom vi også skræddersyer PowerPoint kurser til dig eller din virksomhed.

Mangler du kompetencer til at visualisere dine data i dine præsentationer, anbefaler vi enten vores Excel eller Power BI kurser.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét PowerPoint kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket PowerPoint kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet