Microsoft Power BI kurser

Vil du lære at visualisere store mængder af data, så du nemt og effektivt kan få overblik over din virksomheds resultater, økonomi eller andet?

Med Microsoft Power BI kan du nemt og hurtigt overskueliggøre alle former for virksomhedsdata på en simpel måde.

Læs mere

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Power BI kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Power BI er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I højre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Power BI, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er et værktøj, der kan bruges til rapportering og visualisering af data. Power BI samler og overskueliggør data på en intelligent og interaktiv måde.

Microsoft Power BI bliver hele tiden opdateret med nye funktioner og features. Vores instruktører er derfor hele tiden bekendt med den nye viden, som sikrer, at du får den nyeste viden med dig hjem fra vores Power BI kursus.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Power BI kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Power BI kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Image

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet