Power BI kurser

Vil du lære at visualisere store mængder data, så du ment og effektivt kan få overblik over din virksomheds resultater, økonomi eller andet?

Med Microsoft Power BI kan du nemt og hurtigt opstille data i overskuelige dashboards, som gør det nemt at træffe velfunderet beslutninger.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Power BI kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Power BI er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I højre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Power BI, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Power BI anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft Power BI?

Microsoft Power BI er et værktøj, der kan bruges til rapportering og visualisering af data. Power BI samler og overskueliggør data på en intelligent og interaktiv måde.

Microsoft Power BI bliver hele tiden opdateret med nye funktioner og features. Vores instruktører er derfor hele tiden bekendt med den nye viden, som sikrer, at du får den nyeste viden med dig hjem fra vores Power BI kursus.

Power BI kan man også bruges sammen med Microsoft Excel i forhold til visualisering af data. 

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Power BI kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Power BI kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på Kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet