Microsoft Power Automate kurser

Vil du lære at automatisere dine arbejdsprocesser, så du kan optimere både din egen og dine kollegaers hverdag og dermed øge værdien i virksomheden?

Med Power Automate kan du automatisere forretningsprocesser og bygge flows, der mindsker din arbejdsbyrde i hverdagen.

Læs mere

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Power Automate kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Power Automate er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I højre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Power Automate, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er Power Automate?

Microsoft Power Automate er en tjeneste, hvori du kan automatisere dine arbejdsprocesser på tværs af tjenester og programmer.

Microsoft Power Automate bliver hele tiden opdateret med nye funktioner og features. Vores instruktører er altid opdateret og bekendt med den nye viden, som sikrer, at du får den nyeste viden med dig hjem fra vores Power Automate kurser.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Power Automate kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Power Automate kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Image

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet