Power Apps kurser

Her på siden får du et overblik over vores Power Apps kurser. Kurserne er for dig som ønsker at lære at bygge applikationer vha. Microsoft Power Apps, som er Microsofts No Code/Low Code værktøj til udarbejdelse af eksempelvis desktop formularer eller mobil apps.

Undervisningen veksler mellem funktionsgennemgang og ”hands on” opgaveløsning. Du vil opleve at blive undervist af rutinerede konsulenter, som vil inddrage mange praktiske eksempler på Apps de selv har implementeret i andre danske organisationer.

Vi glæder os til at se dig på kursus!

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Power Apps kursusprogram

Her får du en oversigt over de kurser, vi tilbyder i Microsoft Power Apps. 

I venstre side kan du få et overblik i de niveauer vores Power Apps kurser har. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang udvikle kompetencer i Power Apps, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop. Power Apps workshoppen vil tage udgangspunkt i jeres udfordringer.

Kom på kursus i København eller Aarhus

PeopleNets imødekommende lokaler ligger centralt placeret i København og Aarhus. Inden kursusstart får du en let morgenmad.

Undervisningen starter med at instruktøren byder dig velkommen og gennemgår dagens kursusprogram. Vi lægger vægt på at undervisningen bliver praksisnært og giver dig hands on erfaring med Power Apps.
Om formiddagen vil der være en pause hvor du bydes på kaffe, frugt og læskende drikke.
Kl. 12:00 indtages en indbydende frokost på en at vores nærtliggende restauranter.
Om eftermiddagen holder vi også en kort pause i undervisningen hvor du bydes på kaffe og kage. Kurset afsluttes med en afrunding og en evaluering.
Efter evalueringen er udfyldt tilsendes et kursusbevis.

Power Apps firma kursus

Firmakursus er en mulighed for organisationer som vil have flere deltagere på det samme kursus. Power Apps firmakurserne tager udgangspunkt i vores standard Power Apps kursusbeskrivelser. Inden kurset gennemføres, aftales det konkrete kursusindhold og kursussammensætning med instruktøren.

Fordele ved firma kursus:

 • Hvis i er flere deltagere er det ofte billigere at betale for et firma kursus, fremfor at betale for deltagerne enkeltvis.
 • Firmakursus kan blive afholdt i vores lokaler placeret i København eller Århus, eller vi kan tage ud til jeres virksomhed.
 • Indhold, kursusvarighed og dato kan aftales.
 • Få din første vejledningen i dag.

Power Apps workshop

En Power Apps workshop tager udgangspunkt i jeres situation og behov. Deltageren bliver samlet omkring en konkret udfordring som vi løser sammen.

På en workshop får du:

 • Kombination af teori og praktisk løsning af Power Apps udfordringer
 • Input og inspiration fra specialister
 • Tæt samarbejde med dygtige konsulenter
 • Sparring, erfaringsudveksling og ideudvikling
 • Tilpasset indhold og varighed
 • Workshops kan blive afholdt i vores lokaler placeret i København eller Århus, eller vi kan tage ud til jeres virksomhed.
 • Dato aftales

Hvad er Microsoft Power Apps?

Power Apps er et værktøj til app-udvikling uden at kode. Du kan bygge dine egne brugerdefinerede apps til mobile eller desktop løsninger. Med Power Apps kan du tilpasse eksisterende skabeloner, så de passer til det problem, du ønsker at løse.

Microsoft Power Apps bliver løbende opdateret med nye funktioner og features. Vores instruktører følger udviklingen tæt så du får den nyeste viden fra Power Apps kurser.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet