Microsoft Power Apps kurser

Vil du lære at bygge og skræddersy dine egne applikationer, som både dig og din virksomhed kan få glæde af?

Med Microsoft Power Apps kan du både bygge dine egne applikationer eller tilpasse eksisterende skabeloner til dig og din virksomhedsbehov.

Læs mere

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Power Apps kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Power Apps er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Power Apps, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvad er Microsoft Power Apps?

Microsoft Power Apps er et værktøj, hvori du kan bygge dine egne brugerdefinerede apps, som løser forskellige og relevante udfordringer i virksomheden. Med Power Apps kan du også tilpasse eksisterende skabeloner, så de passer til det problem eller den udfordring, du vil løse.

Microsoft Power Apps bliver hele tiden opdateret med nye funktioner og features.  Vores instruktører er derfor hele tiden bekendt med den nye viden, som sikrer, at du får den nyeste viden med dig hjem fra vores Power Apps kurser.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Power Apps kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Power Apps kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Image

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet