Planner kurser

Vil du have overblik over Microsoft Planner, og udnytte værktøjet i din hverdag?

Få overblik over Planner værktøjet og få indblik i de kurser, vi tilbyder i Microsoft Planner her.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Planner kursusoversigt

*Planner indgår som en del af kurset i kombination med en række andre Microsoft teknologier. Kurserne er derfor ikke udelukkende i Planner. Vil du kun have en introduktion til Planner, anbefaler vi vores E-Learning Planner kursus. 

Velkommen til vores Microsoft Planner kurser

Microsoft Planner er et enormt effektivt planlægningsværktøj, der både hjælper den enkelte medarbejder og hele teams med at holde styr på opgaver og projekter.

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Planner er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft Planner, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Microsoft Planner, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Microsoft Planner kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Microsoft Planner kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet