Outlook kurser

Vil du lære at bruge Outlook effektivt og optimalt i din hverdag eller ønsker du at få tips og tricks til at optimere din indbakke?

Få overblik over vores Outlook kurser her.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Outlook kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Outlook er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov.

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft Outlook, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Microsoft Outlook, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft outlook?

Outlook er et e-mail-program udviklet af Microsoft, som blandt andet bruges til at sende og besvare e-mails og holde styr på kontakter. Outlook bruges også til kalenderstyring, hvor du f.eks. kan indkalde og svare på mødeindkaldelser. Herudover bruges Outlook til opgavestyring, hvor du kan oprette, redigere, kategorisere og håndtere dine opgaver ét samlet sted.

PeopleNet er specialister i Outlook, og tilbyder kurser på både introduktions- og videregående niveau. Vores kurser hjælper dig med at styrke dine Outlook kompetencer, og vi kan skræddersy kurset, så det passer til dit behov.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Outlook kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Outlook kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet