Microsoft OneDrive for Business kurser – Udnyt mulighederne

Vil du have overblik over og lære OneDrive for Business at kende?

På vores OneDrive For Business kurser bliver du introduceret til mulighederne i OneDrive For Business og får kompetencer til at arbejde med dine filer i skyen på en effektiv, sikker og optimal måde.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

OneDrive for Business kursusoversigt

Velkommen til vores OneDrive for Business kurser

På denne side får du et overblik over, hvad OneDrive for Business er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i OneDrive for Business vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge OneDrive, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er OneDrive for Business?

OneDrive for Business er et værktøj til filhåndtering. Det giver dig adgang til dine filer overalt. I OneDrive for Business kan du gemme dine filer ét sted, dele dem hurtigt og enkelt, og tilgå filerne fra enhver enhed med internetforbindelse.

Vi bliver tit spurgt, hvad forskellen er på OneDrive for Business og OneDrive, eller om det er det samme? OneDrive er dit eget personlige online dokumentlager til privat brug. OneDrive for Business administreres til af din virksomhed.

Med OneDrive for Business følger bl.a. funktioner for avanceret brugerstyring samt diverse muligheder for filtrering.

Få nyeste viden om OneDrive for Business

Hos PeopleNet har vi fastansatte instruktører med mange års erfaring. Vores instruktører er opdaterede på Microsofts teknologier og du kan således være sikker på, altid at få den nyeste viden med dig hjem.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét OneDrive for Business kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Vi kan vejlede dig i hvilket OneDrive for Business kursus, der passer til dit niveau eller lave et skræddersyet OneDrive for Business specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet