InfoPath kurser

Skal du til at arbejde med infopath eller skal du opgraderes? 

Få et overblik over vores spændende og udfordrende infopath kurser og udvid din palette af kvalifikationer.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores InfoPath kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft InfoPath er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft InfoPath, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge InfoPath, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft InfoPath?

InfoPath er et Microsoft produkt, som bruges til at designe, distribuere, udfylde samt indsende formularer online. InfoPath anvendes ofte til at strømligne forskellige processer for dataindsamling eller optimere og ensarte brugeroplevelsen heraf. Læs mere om mulighederne med InfoPath her.

Hos PeopleNet er vi specialister i InfoPath. Vi tilbyder kurser fra begynder- til specialistniveau, og kan skræddersy kurser, så det passer til dit behov.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét InfoPath kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket InfoPath kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet