Excel kurser

Mangler du grundlæggende kompetencer i Excel eller skal du opkvalificeres?

Har du behov for at opsætte data og lave beregninger på en nem overskuelig måde, eller har du behov for at præsentere data til andre, kan du drage fordel af Excel.

Få et overblik over, hvilke Excel kurser vi tilbyder.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Microsoft Excel kurser

Her får du et overblik over vores Microsoft Excel kurser.

I venstre side ses en oversigt over de forskellige niveauer i Microsoft Excel, vi tilbyder.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Microsoft Excel, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop. Workshoppen skræddersys til jeres specifikke læringsbehov.

Hvad er Microsoft Excel?

Excel er et software program, som bruges til behandling af tal og data. Det kan være budgetter, regnskaber og statistikker. Excel hjælper med at analysere, organisere, forstå og præsentere både store og små datamængder. 

PeopleNet er blandt de førende udbyder af Excel kurser i Danmark. Vores Excel kurser inkluderer versionerne 2010, 2013, 2016 og 2019.

Excel kan kombineres med Power BI. Se vores Power BI kurser her.

Hvad kan Microsoft Excel?

Excel er et stærkt værktøj til at organisere, analysere og præsentere data. Med Excel kan du illustrere dine data mest hensigtsmæssigt, uanset om det er ved hjælp af tabeller, diagrammer, grafer mm.

Det kan gøre arbejdsdagen lettere for både oplægsholdere og publikum.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Microsoft Excel kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Vi kan vejlede dig i hvilket Microsoft Excel kursus, der passer til dit niveau eller lave et skræddersyet Microsoft Excel kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Microsoft Excel kursusformer

Hos PeopleNet tilbyder vi forskellige Excelkurser. Det gør vi for bedst muligt at kunne matche dit eller din virksomheds behov.

Vores kurser i Excel tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale.

Det er eksempelvis nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system, hvor mange skal uddannes samtidigt. Målsætningen for vores kurser i Excel, er at klæde vores kursister godt på, så det passer til deres dagligdag og hvordan de skal anvende Excel efter endt kursus.

Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet. Derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har du spørgsmål til et skræddersyet kursus? Så kontakt os gerne og lære mere om hvordan vores kurser i Excel kan hjælpe jer.

Åbne Microsoft Excel kurser

På vores åbne kurser i Excel kan alle tilmelde sig. Her vil du møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer. Tilmelding kan foregå via vores hjemmeside. Det er vigtigt, at du læser kursusforudsætningerne igennem, da vi på den måde kan sikre, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart.

De åbne kurser giver også mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden. Du vil også kunne sparre med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Excel kurser afholdes løbende. Så der er altså rig mulighed for at finde en dato, hvor du kan deltage i et af vores kurser i Excel.
Kontakt os gerne hvis du ikke finder et kursustidspunkt, der passer. Så finder vi en dato sammen, der passer til dig.

Microsoft Excel firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere i Excel? Det kan f.eks. være i forbindelse med nyansættelser eller en opgradering. I de tilfælde er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme Excel kursusforløb.

Fordele ved afholdelse af Excel Firmakurser

Der er mange fordele ved skræddersyede firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere
  • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
  • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
  • 1 til flere dages kurser, der henvender sig til alle niveauer
  • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
  • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
  • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
  • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, videndeling mv.
  • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
  • Attraktiv pris ved 4 eller flere kursister på holdet.

Eksperter i Microsoft Excel kurser

PeopleNet har længe afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder. Vi er f.eks. fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted.

Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til virksomhedens forretning, interne it-værktøjer og arbejdsgange. Kontakt os gerne. Vi rådgiver jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Microsoft Excel ene undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Excel. Det kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Excel kompetencer. På denne måde kan medarbejderen få et godt og effektivt kursus, hvor fokus er på medarbejderens anvendelse af Excel.

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet