Azure kurser

Vil du lære at håndtere Azure eller mangler du kompetencer til at udnytte platformens muligheder? 

Få et overblik over hvad Azure er og de kurser vi tilbyder i Azure her.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Azure kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Azure er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft Azure, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Azure, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft Azure?

Azure giver dig adgang til et cloudmiljø, der er skabt til at håndtere og analysere data.

Azure er en Microsoftudviklet platform, som dels består af et cloudbaseret styresystem, Windows Azure, og dels en database, SQL Azure. Herudover omfatter Azure .Net services, som er dét, der får alle de forskellige elementer til at hænge sammen. 

Azure henvender sig således til applikationsudviklere og udviklere, som ønsker at flytte deres programmer i skyen. Azure er derfor et velegnet værktøj til migrering.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Azure kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Azure kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet