Access kurser

Vil du lære at behandle store mængder af data på en nem og effektiv måde?

Få overblik over Microsoft Access og få indblik i de kurser vi tilbyder i dette værktøj.

Se kursusoversigten her

Gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Access kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft Access er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft Access, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er der flere i virksomheden, som skal i gang med at bruge Microsoft Access, anbefaler vi en skræddersyet Microsoft 365 workshop, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer.

Hvad er Microsoft Access?

Microsoft Access er et smart databaseværktøj til effektiv behandling af diverse data. Med Access kan du opbevare store datamængder, som kan analyseres, relateres, henvises og bruges til rapportering. Access gør det således muligt at opbevare relateret data ét samlet og sikkert sted, som kan bruges og sammenholdes til forskellige formål.

PeopleNet er eksperter i Access, og tilbyder kurser på alle niveauer. Vi kan derudover skræddersy kurser, så de rammer helt rigtigt i forhold til dit udgangspunkt.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Access kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Access kursus, der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus specielt til dig.

Kom på kursus i København eller Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet