Microsoft 365 kurser

vil du have overblik over Microsoft 365 og lære universet at kende? 

på vores Microsoft kurser giver vi dig en veksel virkning mellem teori og praktiske opgaver. På den måde sikre vi os at du tager brugbar viden med dig hjem. Vi tilbyder kurser til dig, uanset om du skal være bruger, superbruger, administrator eller ambassadør.  

Læs mere

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Velkommen til vores Microsoft 365 kurser

På denne side får du et overblik over, hvad Microsoft 365 er, og hvordan vi kan tilpasse kurset til dig, således at de lever op til dine behov. 

I venstre side kan du få et indblik i de forskellige kurser i Microsoft 365, som vi tilbyder - Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er i flere der skal lære Microsoft 365 at kende, så anbefaler vi en Microsoft 365 workshop, der kan give jer den vinkel på værktøjerne, som I har brug for.

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 (tidligere Office 365) er en cloud-baseret platform, som samler en lang række programmer. At Microsoft 365 er cloud-baseret betyder, at alle disse værktøjer er tilgængelige for dig, uanset hvor du befinder dig. Du kan altså tilgå dine filer, samtaler og meget andet, selvom du ikke har adgang til din pc.

Med Microsoft 365 får du den velkendte Office-pakke og applikationer til blandt andet dokumenthåndtering, mødeplanlægning og -afholdelse, samarbejde og meget mere.

Hvad hører under Microsoft 365?

Følgende applikationer hører under Microsoft 365: Outlook, Sway, Calendar, Stream, OneDrive for Business, Planner, Delve, Microsoft Teams, Word, Automate (Flow), Yammer, PowerApps, Video, Power BI, SharePoint Online, Dynamics 365, Personer, OneNote, To-Do, StaffHub, PowerPoint, Partner, Opgaver, Forms og Excel.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Microsoft 365 kursus, du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

Vi kan vejlede dig i hvilket Microsoft 365 kursus, der passer til dit niveau eller lave et skræddersyet Microsoft 365 kursus specielt til dig.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Vi er klar til at hjælpe

Er du i tvivl om, hvilket kursus, der passer bedst til dit behov?
Morten og Claus er klar til at hjælpe dig.

Image

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

Microsoft 365 kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kursusformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov.

Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale.

Medarbejderkurser eller firmakurser er især nyttige i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version. Eksempelvis hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer.

Åbne Microsoft 365 kurser

På åbne Office 365 kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Office 365 kursus.

Tilmelding sker på vores hjemmeside ved at finde det kursus du ønsker at komme på her. Det er vigtigt, at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt.

På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk. Her kan du dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine.

Vores åbne Office 365 kurser afholdes løbende, hvormed der er god mulighed for at finde et tidspunkt, der passer dig. Passer tidspunkterne ikke, så kontakt os gerne. Vi kan hjælpe med at finde et kursustidspunkt, der passer dig.

Microsoft 365 firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere fra samme virksomhed? Det kan f.eks. være ved nyansættelser eller i forbindelse med en opgradering til Office 365. Det kan også blot være fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde. Så er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme kursusforløb.

Fordele ved at samle medarbejderne på et kursus

  • Ensartet forløb for alle medarbejdere med mulighed for at tilpasse materiale, forløb og kursusformer
  • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
  • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
  • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
  • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
  • En eller to faste undervisere, som har indgående kendskab til virksomhedens forretning, systemer og politikker.

Hos PeopleNet har vi gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder. Ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted.

Microsoft 365 ene undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Office 365. Dette kursus kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre, der skal opkvalificere sine Office 365-kompetencer.

Det siger kunderne om vores kurser

Med løsningen fra PeopleNet har vi fået fuldstændig kontrol med hensyn til kvaliteten af de data, som tilføres systemet. Vi er særligt glade for, at det hele kører i SharePoint og Power Automate, som vi kender og selv kan både drifte og udvikle på (i det små). Og det hele er pakket ind i en tidssvarende brugergrænseflade som vi selv kan tilpasse efter behov.

- Carsten Schümann, Portaladministrator - Nationalmuséet