Praktisk information

PeopleNet udbyder flere forskellige kursusformer, for bedst muligt at matche dit, eller din virksomheds behov.

Åbent kursus

På åbne kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent kursus.

Firmakursus

Hvis I har brug for at uddanne flere medarbejdere på en gang. Undervisningen tager udgangspunkt i jeres udfordringer, og I vil have faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.

Webinar

Et webinar er oplagt til undervisning af flere medarbejdere, der er fordelt på forskellige lokationer.

E-learning

E-learning et godt supplement til traditionel klasserumsundervisning. E-learning består typisk af korte film med speak, der gøres tilgængelige for medarbejderne, der kan tilgå modulerne når og hvor, de har brug for det.

Oplæring

Hos PeopleNet tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring”. Denne type kursus kan finde sted enten hos os på en af vores adresser eller onsite i dit firma.

Workshop

PeopleNet udbyder workshops, der har til formål at give målrettet hjælp til aktuelle udfordringer. På en skræddersyet workshop, undervises I inden for de områder, I finder relevante.

Floorwalking

Hvis I har behov for mere kontekstnær støtte efter kurset, kan underviseren gå rundt blandt jer mens i arbejder, og hjælpe med at besvare spørgsmål.

Seminar

Hos PeopleNet er det muligt at bestille seminarer som kursusform. Vores seminarer holdes som foredrag eller en præsentation, der leveres til et større eller mindre publikum omkring et bestemt emne.

Tid og sted

Vores åbne kurser varer fra 08.30 til 16.00. Når du deltager i vores åbne kurser i København, skal du gå ind ad porten til højre for Café G. Her finder du en elevator, som tager dig op til 3. sal, hvor vi hører til.

Forplejning

Når du deltager i vores åbne kurser, får du både morgenmad og frokost, samt snacks og drikkevarer i løbet af dagen.

Betaling

Ved tilmelding bedes du skrive hvor og til hvem, fakturaen skal sendes. Vi opkræver først betaling efter kursets afholdelse.

Afbestilling

Hvis ikke du har mulighed for at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din plads til en kollega. Er dette ikke muligt, og ønsker du at afbestillle et kursus, skal dette ske pr. mail eller pr. telefon senest 14 dage inden afholdelse. Hvis du afbestiller kurset mindre end 14 dage før, vil du blive faktureret fuld pris for kurset.

Tilfredshedsgaranti

Hvis du efter et kursus, mod forventning, ikke er tilfreds med din læring, tilbyder vi dig et nyt kursus.

Kontakt 

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk