InfoPath Kurser

Hvad er InfoPath?

InfoPath er et Microsoft produkt, som bruges til at designe, distribuere, udfylde samt indsende formularer online. InfoPath anvendes ofte til at strømligne forskellige processer for dataindsamling eller optimere og ensarte brugeroplevelsen heraf. Læs mere om mulighederne med InfoPath her.

Hos PeopleNet er vi specialister i InfoPath. Vi tilbyder kurser fra begynder- til specialistniveau, og kan skræddersy kurser, så det passer til dit behov.

 


InfoPath kurser

PeopleNet tilbyder InfoPath kurser fra begynder- til specialistniveau. Vores undervisere har mange års erfaring i InfoPath og de har den nyeste viden om InfoPath.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan InfoPath?

Microsoft InfoPath er et værktøj til oprettelse af formularer og indsamling af data, som giver mulighed for at strømline forretningsprocesser.Uden at bruge kode kan InfoPath benyttes til at designe avancerede elektroniske formularer.

InfoPath er designet til både avancerede forretningsbrugere og udviklere, afhængig af hvilken type formularbaseret løsning man har brug for.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét InfoPath kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket InfoPath kursus der passer til dit niveau. Derudover kan vi lave et skræddersyet Infopath kursus, specielt til dig så du sikrer dig det maksimale udbytte af et kursus hos os.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk