Hjem » Kurser hos PeopleNet » Excel Avanceret Kurser

Excel Avanceret KurserExcel Avanceret Kurser i København og Århus


Bliv knivskarp til Excel med et Excel Avanceret kursus hos PeopleNet

Excel Avanceret Kurser hos PeopleNet i København og Århus

PeopleNet har et erfarent og kompetent hold af Excel instruktører, som har den nyeste viden om Excel. Hvert år hjælper vi tusindevis af kursister med at opnå avancerede Excel kompetencer.

PeopleNet tilbyder også at afholde Excel Avanceret firmakurser i Aalborg, Viborg, Herning, Vejle, Kolding, Fredericia og Odense.

Et Excel Avanceret kursus tilpasset dine behov

Vores instruktører tilstræber at målrette undervisningen, så du får hjælp til lige præcis de områder, emner og opgaver, som du f.eks. sidder med til daglig eller har særlig brug for hjælp til.

Inden kurset er du derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker, spørgsmål mv. Vi er klar til at vejlede og hjælpe dig med at vælge det helt rigtige Excel kursus.

Lad os vejlede dig i vores Excel kurser


 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

 

Excel Avanceret Kursusformer

PeopleNet Academy udbyder forskellige kurserformer for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov. Vi holder dagligt åbne kurser og firmakurser i vores kursuscenter eller hos kunden. Kurserne tager udgangspunkt i vores standardmateriale eller i firmatilpasset materiale, hvilket er nyttigt i forbindelse med udrulning af nyt system eller ny version i en større organisation, hvor mange brugere skal uddannes på samme tid. Forneden ser du tre af de tilbudte kursusformer. Hos PeopleNet Academy er nøgleordet fleksibilitet og derfor udbyder vi flere slags kursusformer. Mangler du information eller har spørgsmål til et skræddersyede kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig åbne Excel Avanceret kurser

På åbne Excel kurser kan alle tilmelde sig. Du vil møde deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer på et åbent Excel kursus. Tilmelding kan forgå via vores hjemmeside. Det er vigtigt at du læser forudsætninger for kurset igennem, så vi sikrer, at alle kursister har samme udgangspunkt ved kursusstart. På de åbne kurser får du mulighed for at udbygge dit netværk og dele viden og erfaring med personer på tværs af brancher, hvis arbejdsopgaver ligner dine. Vores åbne Excel kurser afholdes løbende, men kontakt os hvis du ikke finder et kursustidspunkt der passer, så finder vi en kursusdag sammen.

Excel Avanceret Firmakurser

Har I brug for at uddanne flere medarbejdere i Excel fra samme virksomhed, f.eks. ved nyansættelser, i forbindelse med en opgradering, eller blot fordi I skal i gang med et nyt arbejdsområde, er det ofte en god idé at få medarbejderne samlet på samme hold/samme kursusforløb.

PeopleNet ser mange fordele i at samle medarbejderne på særlige firmakurser. Ved at vælge et eller flere firmahold opnår I:

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere
 • Mulighed for tilpasset materiale og forløb
 • Kurser, der kan tage udgangspunkt i aktuelle udfordringer
 • Kurser à 1 til flere dages varighed, der henvender sig til alle niveauer
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer og eksempelvis afsluttes med opfølgningswebinar
 • Tidspunkt og undervisningssted aftales individuelt
 • Kurserne kan afholdes hos os eller hos jer
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning
 • Mulighed for online community på kundens intranet med adgang til vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk
 • Kursusmateriale kan hentes og printes af kursisterne eller leveres trykt af PeopleNet
 • Prisen kan blive yderst attraktiv med 4 eller flere kursister på holdet.
 • Vi tilbyder derudover individuel fakturering på firmahold.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Tæt samarbejde med kunden og indgående kendskab til forretningen giver effektiv og brugbar uddannelse af brugerne.

PeopleNet har gennem en årrække afviklet firmakurser i mange forskellige virksomheder, ligesom vi er fast leverandør af Microsoft-kurser til kunder som f.eks. Københavns Kommune, Coloplast, Forsvaret og Ørsted. Kurserne afholdes både i vores kursuscentre og hos kunden. Når man skal afholde mange firmakurser, er det vigtigt at have et indgående kendskab til forretningen, til interne it-værktøjer og til virksomhedens forskellige arbejdsgange. Kontakt os og vi kan hjælpe med at rådgive jer til at få mest muligt ud af jeres uddannelsesbudget.

Tag et Excel Avanceret Kursus som Ene-undervisning

Hos PeopleNet Academy tilbyder vi også ene-undervisning eller “sidemandsoplæring” i Excel. Dette Excel kursus kan ske enten hos os eller onsite i dit firma. Denne kursusform er særligt velegnet til nye medarbejdere, eller andre der skal opkvalificere sine Excel kompetencer.

Brug for hjælp til Excel?

Der findes masser af nyttig hjælp at hente, på internettet. Endda så meget, at der kan virke overvældende. Her deler vi 4 links, der kan være en hjælp til at komme i gang med at bruge Excel, eller til at forbedre dine nuværende kompetencer.

Excel Produktivitetsbibliotek

I Microsofts produktivitetsbibliotek, finder du en række relaterbare brugerscenarier, der sætter tjenester og funktioner i relation til hinanden, og illustrerer hvorledes de anvendes i dagligdagen. Brug søgefeltet til at specificere resultaterne. Du finder det danske produktivitetsbibliotek her, og det engelske finder du her.

Excel Help Center

På Microsofts eget Excel hjælp-center, der findes både på dansk og på engelsk, kan du hente vejledninger, kurser, videoguides, hjælp til at løse problemer og meget mere. Du finder hjælp-centeret på dansk her, og på engelsk her.

Office 365 Uddannelsescenter

Office 365 Uddannelsescenter, er et online bibliotek med ressourcer og materialer, der hjælper dig i gang med at bruge Office 365's tjenester - blandt andet Excel. Du kan for eksempel finde tips til hvordan du kan øge din produktivitet ved hjælp af funktioner, du måske ikke kender endnu. Klik på den apps ikon, som du ønsker at vide mere om. Find det danske uddannelsescenter her, og det engelske her.

Excel FAQ

Her finder du en række ofte stillede spørgsmål om Office 365 til virksomheder.

Hold dig desuden opdateret på vores nyhedssidehvor vi deler gode tips og tricks til SharePoint og Office 365. 

 

Firmakurser

Har I flere medarbejdere med samme behov for kompetenceudvikling, vil et firmakursus oftest være den optimale løsning.

RING TIL OS - 70214445
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
SE VORES UDVALG AF KURSER

Jeres udbytte af firmakurser hos PeopleNet

Med firmakurser målrettet jeres konkrete behov opnår I blandt andet: 

 • Ensartet forløb for alle medarbejdere.
 • Skræddersyet materiale og forløb.
 • Kurser, der tager udgangspunkt i jeres aktuelle udfordringer.
 • Kursusforløb, der kan tilpasses med flere undervisningsformer.
 • Tidspunkt og undervisningssted efter eget ønske. 
 • Effektmåling, elektronisk evalueringssystem og løbende opfølgning.
 • Mulighed for online community på jeres egen platform med adgang til How-To vejledninger, selvstudiemateriale, videndeling mv.
 • Alle kurser kan afholdes på dansk eller engelsk.
 • En eller to faste undervisere, som kender virksomhedens systemer og politikker.
 • Fordelagtig pris.