Azure Kurser

Om Azure

Azure giver dig adgang til et cloudmiljø, der er skabt til at håndtere og analysere data.

Azure er en Microsoftudviklet platform, som dels består af et cloudbaseret styresystem, Windows Azure, og dels en database, SQL Azure. Herudover omfatter Azure .Net services, som er dét, der får alle de forskellige elementer til at hænge sammen. 

Azure henvender sig således til applikationsudviklere og udviklere, som ønsker at flytte deres programmer i skyen. 


Azure kurser

PeopleNet er certificerede i Azure. Vi kan således undervise på alle niveauer. Alle vores kurser kan skræddersys så de passer til dine behov.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Azure?

Azure er Microsofts cloud platform, som tilbyder mange forskellige services inden for cloud computing. Azure kan for eksempel anvendes til at hoste hjemmesider og databaser, integrere søgning på hjemmesider, pushe notifikationer til brugere, fillagring i skyen, atificial intelligence i skyen og meget mere. Azure kan også tale sammen med andre Microsoft-platforme, såsom SharePoint. Det er for eksempel muligt at lave en app, der kan få adgang til ens SharePoint-data ved at give rettigheder igennem Azure.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Azure-kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Azure-kursus der passer til dit niveau, eller vi kan lave et skræddersyet kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk