Microsoft Access kurser

Om Access

Microsoft Access er et smart databaseværktøj til effektiv behandling af diverse data. Med Access kan du opbevare store datamængder, som kan analyseres, relateres, henvises og bruges til rapportering. Access gør det således muligt at opbevare relateret data ét samlet og sikkert sted, som kan bruges og sammenholdes til forskellige formål.

PeopleNet er eksperter i Access, og tilbyder kurser på alle niveauer. Vi kan derudover skræddersy kurser, så de rammer helt rigtigt i forhold til dit udgangspunkt.


Access kurser

Vi tilbyder Access kurser i version 2013 og 2016, og på flere niveauer. Kurserne henvender sig til både mere eller mindre erfarne brugere.

Kurser i København og Aarhus

Vi afholder dagligt kurser på vores to lokationer. Har din virksomhed behov for at sende flere på samme kursus, kommer vi også gerne til jer.

Hvad kan Access?

Access er nu meget mere end en måde at oprette computerdatabaser på. Det er et brugervenligt værktøj, der giver mulighed for hurtigt at oprette browserbaserede databaseapplikationer, som du kan anvende i virksomhedens drift. Dine data gemmes automatisk i en SQL-database, så det bliver sikrere end nogensinde før. Dertil kan du nemt dele dine applikationer med dine kolleger. Alternativt kan du læse om Access på vores nyhedsside, eller hos Microsoft der har udviklet Access.

Et kursus tilpasset dine behov

Hvis du ikke kan finde lige præcis dét Access kursus du har behov for, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi kan både hjælpe med at vejlede dig i hvilket Access kursus der passer til dit niveau eller vi kan lave et skræddersyet  kursus, specielt til dig.

Dét siger vores kunder om vores kurser

Cafe-besøg under kursus er et stort plus til pauserne. Man kommer lidt ud, ser noget andet og kvaliteten af maden var i top. Daniel Hillebrand er en Top-kompetent underviser, som formår at gabe over mange emner og med på at lave en faglig afstikker til tider.

Nicky Frederiksen - Rigspolitiet

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Evelyn Farlov
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Katrine Trane
Kursuskoordinator

__________

+45 7021 4445
koordinator@peoplenet.dk