Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Hvad er Yammer? – Virksomhedens digitiale samlingssted

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 18. september 2018
Opdateret den: 16. januar 2023

Microsoft Yammer

Hvad er Yammer? - I det følgende ser vi nærmere på Microsoft Yammer, samt det du kan bruge Yammer til i din hverdag. 

Yammer er først og fremmest et digitalt socialt netværk, program og tjeneste, som er udviklet af Microsoft. Yammer fungerer udelukkende inden for virksomhedens digitale rammer, og kan derfor ikke benyttes af udefrakommende medarbejdere eller interessenter.

Med Yammer er det muligt af vedligeholde den interne kultur på en uformel og hyggelig måde. Det er muligt at vidensdele på tværs af medarbejder grupper og afdelinger, om både faglige og private ting.

Mange virksomheder bruger Yammer til at styrke virksomhedskulturen, og specielt efter COVID-pandemien, har det sociale netværk vundet frem. Det giver mulighed for medarbejderne på en mere uformel måde at dele nyheder på tværs af afdelinger. Yammer giver altså mulighed for at dele opdateringer, billeder og video i et digitalt forum indenfor arbejdspladsens rammer. 

Samtidig kan man med Yammer skabe mindre grupper for at samarbejde om et bestemt arbejdsområde eller interesse. 

Er du nysgerrig, og vil du vide mere om Yammer? Så kan du læse mere på Microsofts hjemmeside. 

Skal du på Yammer kursus?

Vil du blive endnu bedre til at bruge Yammer i din hverdag?
 
Vi tilbyder en masse spændende og relevante kurser inden for Microsoft, som blandt andet tager udgangspunkt i Yammer i kombination med andre relevante tjenester. Vores Microsoft Kurser giver dig både teoretisk og praktisk erfaring med Yammer. Det betyder, at du, efter endt kursus, kan gå hjem og tage alle funktioner i Yammer i brug - og dermed allerede dele nyheder med dine kollegaer.
 
Du kan læse mere om vores kurser her.
 
Ønsker du specifikt en workshop i Yammer, eller en halv-dags undervisning, så kontakt vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tag en uforpligtende snak med ham om dine muligheder. Du kan kontakte ham på tlf + 45 7021 4445 eller på mail mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO