Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Hvad er Word? – Tekstværktøjet du ikke kan undvære

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 18. september 2018
Opdateret den: 13. marts 2023

Microsoft Word

Word er et Microsoft program til tekstbehandling, som du kan bruge til at lave små og store dokumenter. Det kan både være almindeligemødenoter, rapporter, tilbyd, jobopslag, opgaver, artikler, nyheder og så videre.

Du kan lave og indsætte tabeller, grafer og billeder i Word. Derudover kan du selv indstille margener, kolonner, header, footer, linjeafstand, sideskift mm. Det kan være med til at skabe et større overblik over dine notater, eller skille flere elementer ad på en meningsfyld måde.

Med Word kan du også nemt lave indholdsfortegnelser og formatere store dokumenter ved hjælp af prædefinerede styles og design. Du kan også oprette dine egne skabeloner, som kan gøre det lettere for dig at sende ensartede dokumenter afsted til eksempelvis kunder. 

Har du Word i en online version, kan du samarbejde med kollager i samme dokument. Dermed undgår du flere forskelliger versioneringer. Online Word kræver en Microsoft Licens. 

Mangler du kompetencer i Word?

Ønsker du at styrke dine kompetencer og arbejde endnu mere med Word? Så bør du overveje et kursus hos os!

Vores Word kurser giver dig praktisk erfaring med udviklingen af apps til forskellige formål. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt selv arbejder i Teams. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til selvstændigt at kunne navigere i Word. Dette glæder både den generelle forståelse for programmet samt den generelle funktionalitet.

Vores Word kurser findes på flere forskellige niveauer. Det betyder, at vi kan tilbyde flere forskellige kurser til dig, som tager udgangspunkt i dit niveau. 

Lyder det interessant? - Så kan du læse mere om vores Word kurser her.

Alternativt kan du kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tage en uforpligtende snak med ham om dine ønsker til et kursus. Du kan kontakte Morten Baron på tlf. + 45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO