Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Hvad er Visio? – Så fint kan du visualisere din data

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 18. september 2018
Opdateret den: 13. februar 2023

Visio

Hvad er Visio? - Visio er en af de mange værktøjer, som er en del af Microsoft universet. Visio kan bruges til at organisere idéer visuelt. 

Du kan blandt andet lave og forbinde diagrammer, planer, tidslinjer og billeder.

Visio kan også bruges til vektorgrafik. Derudover findes der er en masse forskellige skabeloner i Visio, som du kan bruge i forbindelsen med visualiseringen af din data. 

Visio lader dig også oprette dynamiske diagrammer, som kan kædes sammen med data fra blandt andet Excel og SharePoint.

Med Visio kan du desuden anvende til at lave:

  • Typografier
  • Temaer
  • Effekter
  • Baggrunde til dine diagrammer

På den måde kan du sikrer, at din data bliver visuelt og tydeligt fremstillet for målgruppen eller publikummet. Med Visio kan du også tilgå en række tilgængelighedsprogrammer, blandt andet oplæsning. 

Visio kan du købe som en del af de forskellige Microsoft 365 pakkeløsninger eller licenser. Alternativt kan du købe Visio separat. Du kan læse mere om Visio på Microsofts hjemmeside.

Mangler du kompetencer

Ønsker du at styrke dine kompetencer og arbejde endnu mere med Microsoft Office Visio? Så bør du overveje et kursus hos os!

Vores Visio kurser giver dig praktisk erfaring med Visio på forskellige niveauer. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt selv arbejder i og med Visio og generelt anvender Visio i deres hverdag. Derudover hjælper vores konsulenter dagligt vores kunder med at løse opgaver og problematikker i Visio. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til selvstændigt at kunne navigere i Visio.

Lyder det interessant? - Så kan du læse mere om vores Microsoft Office Visio kurser.

Alternativt kan du kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tage en uforpligtende snak med ham om dine ønsker til et kursus. Du kan kontakte Morten Baron på tlf. + 45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO