Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Hvad er SharePoint? – En strømlignet samarbejdsplatform

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 14. september 2018
Opdateret den: 19. juni 2023

Microsoft SharePoint

Hvad er SharePoint? SharePoint er udviklet af Microsoft og kan integreres med Microsoft Office.

SharePoint er en web-baseret samarbejdsplatform, som kan bruges til at lave hjemmesider, intranet og andre platforme til samarbejde.

SharePoint er et sikkert sted at opbevare, tilgå, organisere og dele dokumenter, filer og data.

SharePoint intranet

SharePoint bliver af mange virksomheder anvendt som intranet, og dermed som kommunikations- og vidensdelingsplatform. 

Microsoft SharePoint intranettet kan bygge på forskellige standardkomponenter og suppleres yderligere med tjenester og værktøjer fra Microsoft 365. Der betyder blandt andet, at integrationen med de værktøjer, som medarbejderne bruger til hverdag, kan tilgås direkte fra intranettet. 

Microsoft SharePoint opdateres og udvikles hele tiden. Det betyder, at platformen løbende er baseret på den nyeste teknologi, hvilket betyder at intranettet er tidsløst. En SharePoint løsning vil på den måde hele tiden være moderne. 

SharePoint intranettet kan tilpasses virksomhedens digitale og visuelle identitet. Det er med til at skabe sammenhæng for medarbejderne. 

Du kan læse mere om et Microsoft SharePoint intranet her.

SharePoint kurser

Hos PeopleNet tilbyder vi også kurser i SharePoint. Så ønsker du at styrke dine kompetencer og arbejde endnu mere med SharePoint? Så bør du overveje et kursus hos os!

Vores SharePoint kurser giver dig praktisk erfaring med SharePoint universet. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt selv arbejder i SharePoint. Derudover hjælper de dagligt vores kunder med både at implementere og anvende SharePoint i deres daglige arbejde. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til selvstændigt at kunne navigere i SharePoint.

Lyder det interessant? - Så kan du læse mere om vores SharePoint kurser her.

Alternativt kan du kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tage en uforpligtende snak med ham om dine ønsker til et kursus. Du kan kontakte Morten Baron på tlf. +45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO