Hvad er Power Pages? – Power Platformen udvides

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 27. februar 2023
Opdateret den: 21. marts 2023

læsetid: 2 minutter

Få indblik i hvad Power Pages er, og hvad du kan i det nye værktøj

Power Pages blev i maj 2022 lanceret af Microsoft og er dermed den nyeste teknologi i Power værktøjskassen. 

Med Power Pages kan du oprette sikre forretningswebsteder uden kode. Du behøver derfor ikke være en teknisk udvikler for at lave websteder. Det betyder, at du hurtigere kan komme på markedet med et site med få omkostninger. Særligt for marketingfolk, vil dette værktøj være enormt brugbart og en effektiv måde at opbygge et webunivers på.Ifølge Microsoft var der allerede i oktober 2022 over 100 millioner aktive website brugere på tværs af industrier landet over. Power Pages har dermed allerede gjort sig fortjent til en plads i værktøjskassen.

Helt konkret får du her et overblik over, hvad du kan i Power Pages:

  • DESIGNSTUDIE - I Power Pages er der et designstudie, hvori du kan designe dine websider med billeder, video og tekst og samtidig oprette skabeloner, så du hurtigt kan få et større site op og køre. Du kan også bruge de eksisterende, standard skabeloner, som allerede ligger i Designstudiet.

  • INDSAMLE FORRETNINGSDATA – Gennem Power Pages, kan du indsamle dine data fra besøgende på dit websted (gerne ved brug af Microsoft Dataverse). Du kan lave databehandling, herunder med lister, tabeller og modeller. Samtidig er det muligt at kontrollere, hvem der skal have adgang til din data.

  • LÆRINGSUNIVERS – For at kunne bruge Power Pages, kræver det viden om hvordan man opbygger siderne. Derfor er der indbygget en lærings-hub, hvori tutorials, guides og video how-to’s ligger klar, således at du hurtigt kan komme i gang med at bygge dine pages. 

Power Pages licenser er på en månedlig betaling, enten som en plan eller i forhold til besøgende på websitet. Du kan læse mere om priserne her. Er du i første omgang nysgerrig, kan du prøve Power Pages af gratis i 30 dage.

Vil du gerne vide mere om Power Platformen, så kontakt os på tlf. 7021 4445 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer i gang med Power værktøjerne.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO