Hvad er Power Apps? – Så nemt er det at bygge apps

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 18. september 2018
Opdateret den: 16. januar 2023

læsetid: 2 minutter

Kategori(er): 

#Guides
#Power Platform

Introduktion til Power Apps

Power Apps er en platform, der samler softwaretjenester, forbindelser og apps.

Med Power Apps kan du let bygge brugerdefinerede apps til din virksomhed. Du kan gøre det ved brug af de mange tilgængelige skabeloner eller bygge din egen fra bunden.

Platformen kan også bruges til at tilpasse de apps, du allerede bruger. 

Kom i gang med Power Apps

Power Apps er en nem og hurtig måde at oprette mobiltilpassede apps til Microsoft 365. Man er ikke begrænset til kun at benytte SharePoint-lister, men kan udvide med forskellige datakilder.

Platformen giver mulighed for integration til Yammer, Salesforce, Twitter, Facebook, Google Drev, Dropbox og Dynamics 365 osv. Ydermere er det muligt at oprette forbindelser til egenudviklede API'er.

Power Apps følger gratis med Microsoft 365, hvis du har enten deres Enterprise plan, Business Essentials plan eller Premium plan. Ellers er der mulighed for at købe licens pr. bruger og en udviklerlicens.

Vil du gerne i gang med at bygge dine egne apps. Alternativt, kan du komme på kursus hos os i Power Apps. Vores kurser er meget praksisnære ud udviklet af undervisere, der til daglige levere løsninger til vores kunder. Vores kurser findes på mange forskellige niveauer. Se kurser i Microsoft Power Apps.

Hvordan udvikles en app?

Der er flere måder at udvikle Power Apps på. Man kan starte ud på en brugerdefineret liste, gå ind på PowerApps.com. Start med en skabelon eller alternativt fra bunden med en tom Power App.

Når man har gemt sin Power App vælger man ”del”. Her er der mulighed for at distribuere appen til enkelte brugere eller brugergrupper, samt udsende en e-mail om at appen er tilgængelig.

Mangler du hjælp eller vejledningen til, hvordan du skal bygge dine Power Apps, så kontakt os gerne på tlf. 70 21 44 45 eller pr. mail info@peoplenet.dk. Så hjælper vi dig gerne på vej.

Alternativt kan du læse mere om vores konsulentydelser eller support

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO