Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Hvad er Nintex? – Oplev mulighederne med Nintex

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 17. september 2018
Opdateret den: 16. januar 2023

Nintex

Hvad er Nintex? - I det følgende indlæg der vi nærmere på Nintex og de muligheder, som du for adgang til, hvis du vælger at bruge Nintex.

Nintex er en af de førende i verden inden for innovation af software, som udbygger Microsoft SharePoint.

Med Nintex kan du bygge bro imellem det hul, der er fra eksisterende egenskaber i SharePoint til de behov dine kunder eller din forretningsmodel har.

Med Nintex kan du blandt andet lave automatiserede workflows og processer. Disse kan skræddersys til specifikke forretningsgange i din virksomhed. Alternativt kan du gøre brug af de mange skabeloner og eksisterende frameworks, som Nintex tilbyder. Du kan også gennem Nintex, benytte dig af RPA. 

Med Nintex kan du dermed eliminere en del af det manuelle papir/ad-hoc arbejde, som du laver i løbet af din arbejdsdag. 

Er du nysgerrig, og har du lyst til at vide mere om Nintex? Så kan du læse mere om Nintex på deres hjemmeside. Har du spørgsmål til hvordan du bruger programmet, er du også meget velkommen til at kontakte os!

Skal du på Nintex kursus?

Ønsker du at styrke dine kompetencer og arbejde endnu mere med Nintex? Så bør du overveje et kursus hos os!

Vores Nintex kurser giver dig praktisk erfaring med Nintex på forskellige niveauer. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt selv arbejder i og med Nintex. Derudover hjælper vores konsulenter dagligt vores kunder med at løse opgaver og problematikker i Nintex. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til selvstændigt at kunne navigere i Nintex .

Lyder det interessant? - Så kan du læse mere om vores Nintex kurser her.

Alternativt kan du kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tage en uforpligtende snak med ham om dine ønsker til et kursus. Du kan kontakte Morten Baron på tlf. + 45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO