Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Hvad er Access? – Her bliver du klogere på værktøjet

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 18. september 2018
Opdateret den: 16. januar 2023

Microsoft Access

Hvad er Access? - I det følgende ser vi nærmere på Microsoft Access samt alle de muligheder, der er med programmet.

Microsoft Access er et databaseværktøj til effektiv databehandling. Access er en del af Microsoft 365 universet. Det betyder at programmet kan integreres med den resterende del af Microsoft 365.

Access muliggør opbevaring af store mængder data, dom kan analyseres, relateres, henvises til og bruges til rapportering.

Med Access kan du således opbevare en masse relateret data ét samlet og sikkert sted, som du herefter kan bruge og sammenholde efter behov.

Med Access kan du også oprette dine egne applikationer, som kan kobles til din data. Du kan samtidig dele dine apps med dine kollegaer i din virksomhed. Du kan nemt redigere i dine apps, hvis du løbende har behov for at optimere dem.

Er du nysgerrig eller mere interesseret i at vide mere om Acccess? Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Alternativt kan du læse mere om Microsoft Access på Microsofts hjemmeside. 

Skal du med på et Access kursus?

Ønsker du at styrke dine kompetencer og arbejde endnu mere med Microsoft Access? Så bør du overveje et kursus hos os!

Vores Access kurser giver dig praktisk erfaring med Access på forskellige niveauer. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt selv arbejder i og med Access. Derudover hjælper vores konsulenter dagligt vores kunder med at løse opgaver og problematikker i Access. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til selvstændigt at kunne navigere i Access. 

Lyder det interessant? - Så kan du læse mere om vores Access kurser her

Alternativt kan du kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tage en uforpligtende snak med ham om dine ønsker til et kursus. Du kan kontakte Morten Baron på tlf. + 45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO