Slet et team i Teams

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 25. oktober 2019
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Teams

Skal du slette et team?

Kan du ikke finde rundt blandt de mange teams, der er oprettet på kryds og tværs, og er nogle af disse ikke længere relevante for dig? Så kan du overveje at rydde op ved at slette nogle af dine teams.

I denne guide introducerer vi dig til, hvordan du hurtigt og nemt kan slette et team i Microsoft Teams.

Sådan sletter du et team i Microsoft Teams.

Du sletter dit team ved at vælge de tre prikker ud for Teamet og vælge Delete the team.

Slet et team i Teams

Det kan også være at du bare ikke er interesseret i at deltage i et team. Her kan du nøjes med at vælge Leave the team fra samme menu.

OBS Du skal være owner for at kunne slette et team. Når teamet bliver slettet, vil alt indhold, kalender og e-mailadresse også blive slettet. Slettet indhold kan genskabes i op til 30 dage af en administrator eller en Team Owner.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO