Sådan opnår du en succesfuld migreringsproces

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 9. juni 2020
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides

Har du også eller har du haft udfordringer i forbindelse med migrering af data fra on-premises løsninger til skyen?

Så er denne guide, det helt rigtige værktøj for dig!

Datamigreringsprocessen er den proces, hvor man tager udvalgte dele af det indhold, som man har i sit eksisterende intranet og flytter det over i et nyt miljø. Og selvom dette lyder meget nemt og gennemskueligt, kan processen være langt mere kompleks og omfangsrig, end man går og regner med.

Mange virksomheder oplever, at det er eller at det kan være en udfordring at komme i gang med et migreringsprojekt. Mest fordi man i forvejen ikke har erfaring eller relevant kendskab til området.

Alligevel kommer mange succesfuldt og resultatorienteret igennem en migreringsproces. I bund og grund handler det om at være bevidst omkring, hvordan man griber processen an, hvordan gør brug af de relevante værktøjer og endeligt hvilke faktorer, man skal tage hensyn til.

Denne guide giver dig et indblik i indholdsmigeringsprojekter fra on-premises løsninger til skyen. Derudover får du overblik over de forskellige typer af indhold, man kan migrere samt essentielle faktorer, der har betydning får at opnå et succesfuldt migreringsprojekt.

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO