Office Lens

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 13. december 2018
Opdateret den: 5. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Lens

Introduktion til Office Lens

Office Lens er en app, der kan hentes på din smartphone eller tablet, til at tage billeder af whiteboards, skærme, dokumenter mm. Appen beskærer, justerer og retter dét, der er væsentligt ud, så resultatet er et billede, der ser ud som et scannet billede eller en PDF-fil.

Office Lens er desuden integreret i mobilapplikationen, OneNote, til Android og iOS. Dette vil sige, at bruger du OneNote til at skrive mødenoter, kan du hurtigt og nemt indsætte indscannede billeder i selve noten.

Sådan bruger du Office Lens

  1. Åbn Office Lens-appen på din smartphone eller tablet, eller åbn OneNote-appen og klik på kameraikonet i værktøjslinjen.
  2. Vælg evt. et format (Whiteboard, Dokument, Visitkort eller Billede) for at hjælpe Office Lens med at vælge de rette indstillinger. Dette kan du se i bunden af det første billede.
  3. Peg kameraet mod dét, du ønsker at tage et billede af. Du vil se en rød kasse forme sig omkring det afgrænsede objekt (såsom et whiteboard). Berør evt. skærmen, hvis du ønsker at ændre kameraets fokus.
  4. Klik på udløseren og vent mens billedet korrigeres.
  5. Ønsker du at tage flere billeder, inden du gemmer, skal du blot klikke på kameraikonet, i nedre venstre hjørne.
  6. Er du ikke helt tilfreds med billedet, kan du redigere beskæringen ved at klikke på beskæringsværktøjet i øvre, højre hjørne. Her kan du også rotere billedet, eller ændre billedtype, med indstillingerne som vist forneden.
  7. Klik til sidst på fluebenet i nedre, højre hjørne og vælg hvortil (f.eks. Billedbiblioteket eller OneNote) du ønsker at eksportere filen til.

Så simpelt er det! Rigtig god fornøjelse med at bruge Office Lens - forhåbentlig vil den være til lige så stor glæde for dig, som den er hos os i PeopleNet. Har du nogle spørgsmål eller er du interesseret i at tale med os om de ydelser, vi kan tilbyde dig eller din virksomhed, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO