Hvorfor bruge Microsoft Teams?

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 16. oktober 2019
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Teams

Microsoft Teams

Teams er en intelligent kommunikations og samarbejdsplatform, som indeholder mange muligheder. Teams er uden tvivl en afgørende platform for virksomheder, som ønsker at sikre optimale samarbejdsvilkår for sine medarbejdere både nu og i fremtiden.

Hvis du gerne vil forbedre samarbejdet i teams eller afdelinger, kan du med fordel anvende Microsoft Teams. Med Microsoft Teams kan du nemlig kommunikere og samarbejde effektivt og enkelt med dine kollegaer om alt det, der er vigtigt for jeres team.

I denne guide bliver du introduceret til fordelene ved at anvende Microsoft Teams.

Kom i gang med Microsoft Teams

Microsoft Teams er en del af Office 365, og giver teammedlemmer mulighed for at chatte, dele dokumenter, data, filer, opgaver mm. på tværs af enheder og lokationer. Alt samarbejde foregår i én og samme app, hvilket øger produktiviteten såvel som den samlede effektivitet i teamet.

Med Microsoft Teams kan du og dine kollegaer:

Organisere rammerne for samt selve samarbejdet i et team

Kommunikere og chatte effektivt, hvor information samles ét sted og ikke går tabt.

Dele dokumenter og alt relevant information på tværs af Office 365 tjenester.

Organisere og afholde møder direkte i Teams

Planlægge og samarbejde om opgaver via Microsoft Planner appen.

Holde styr på dine teams og tilhørende opgaver, aftaler og deadlines.

Med Microsoft Teams kan du mere specifikt opdele teamarbejdet i forskellige emner (kanaler) og organisere samarbejde og information med faner. Du og dine teammedlemmer kan ligeledes bruge den intelligente chat i Teams til at chatte privat og som gruppe. Du kan også få styr på mulighederne for fildeling i kanaler, samtaler og SharePoint, ligesom du også kan planlægge og afholde møder med deling af skrivebord og brug af video.

Du kan desuden få styr på at oprette og overholde aftaler, opgaver og deadlines i det samspil der er mellem Teams, Planner og Outlook. I den forbindelse kan du f.eks. tilføje Planner som en fane i dine teams, tildele opgaver, oprette møder i Outlook og opgaver i Planner, som er synkroniseret med Teams.

Sidst men ikke mindst kan du integrere til andre Office 365 apps, herunder tjenesterne i Office pakken, Power BI, PowerApps mm.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO