Hvordan virker OneDrive for Business?

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 15. april 2019
Opdateret den: 27. oktober 2021

Kategori(er): 

#Guides
#OneDrive

OneDrive for Business

OneDrive for Business er din personlige fillagringstjeneste i skyen, der tilbyder samme funktioner som OneDrive, men hvor du får mere plads, større sikkerhed og bedre beskyttelse af dine filer. OneDrive for Business kan derudover give dig adgang til alle dine filer, uanset hvor du befinder dig – og om du har adgang til din pc.

I den guide bliver du kort introduceret til, hvordan OneDrive for Business virker.

Kom i gang med OneDrive for Business

Tilgå OneDrive på www.OneDrive.com og OneDrive for Business via www.portal.office.com og klik dernæst på OneDrive-ikonet.

Det er nemt at tilføje filer til dit OneDrive-drev. Brug enten Upload-knappen, eller træk filen med musen fra dit skrivebord eller din stifinder, ind i OneDrive og giv slip.

Er du ofte på farten, kan applikationen, Microsoft OneDrive, varmt anbefales. Du kan desuden koble både din private konto og arbejdskonto på, så du hurtigt og nemt kan tilgå alle dine filer – ét samlet sted.

OneDrive eller OneDrive for Business?

OneDrive for Business forveksles somme tider med OneDrive, og med god grund, for de to tjenester ligner hinanden. Der dog nogle afgørende forskelle, som vi i det følgende vil komme ind på.

OneDrive er et gratis, personligt drev, du får adgang til med din Microsoft-konto når du for eksempel opretter en Outlook-mail. OneDrive er således til privat brug, mens OneDrive for Business, som navnet antyder, administreres af din virksomhed. At OneDrive for Business administreres af din virksomhed, betyder at du får adgang til tjenesten gennem dét Office 365-abonnement, som er købt til dig af din virksomhed.

Begge løsninger giver dig mulighed for at opbevare og dele dokumenter og billeder i skyen. Det vil altså sige at de ligger et sikkert sted, hvor du ikke mister adgang. Det betyder også at du kan få adgang til dine filer, uanset om du har din computer ved hånden eller ej – du kan nemlig tilgå dine filer fra både din tablet og smartphone.

OneDrive for Business giver dig adgang til hele 1 TB lagerplads. I runde tal svarer det til ca. 250.000 stykker musik i MP3-format eller ca. 200.000 billeder i høj kvalitet

Med OneDrive får du ”kun” 5 GB lagerplads, hvilket svarer til ca. 1.250 stykker musik – eller 1000 billeder – MEN du kan tilkøbe mere plads, hvis du får brug for det.​

.

OneDrive

OneDrive for Business

Dit private drev i skyen

Dit personlige drev i skyen, som administreres af din virksomhed

Opret, upload, gem, del, åbn og redigér filer, dokumenter og billeder

Opret, upload, gem, del, åbn og redigér filer, dokumenter og billeder

Synkronisér mapper til din pc

Synkronisér mapper til din pc

5 GB lagerplads (gratis – du kan betale dig til mere plads)

1 TB (eller 1.000 GB) lagerplads

Adgang via www.onedrive.com

Adgang via www.portal.office.com

Adgang via mobilapplikationen ’Microsoft OneDrive’ på smartphone og tablet

Adgang via mobilapplikationen ’Microsoft OneDrive’ på smartphone og tablet

.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO