Hvad er Teams

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 18. september 2018
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams er et samarbejdsværktøj, med hvilket du kan oprette afgrænsede grupper med dine medarbejdere.

Med Teams kan I chatte og samle jeres dokumenter, samtaler, møder og meget mere. Alle funktionerne samles på én platform, hvilket givet et mere overskueligt og produktivt samarbejdsrum. Herudover kan I også forbinde til mange andre værktøjer og services.

Hvorfor benytte Teams?

Vi skal benytte Teams, fordi vi har ændret måden vi arbejder på.

Tidligere arbejdede de ansatte typisk alene og kommunikerede sammen efter mere traditionelle manér. I dag er langt de fleste arbejdspladser dog blevet digitaliseret, hvor de ansatte typisk arbejder sammen i projektgrupper (teams), og en enkelt medarbejder er typisk tilknyttet flere teams på en gang. Medarbejderne er desuden blevet meget mobile, og kan arbejde sammen fra forskellige geografiske lokationer. Et team kan ydermere variere i størrelse fra et lille produktteam til en hel organisation.

Givet det moderne digitaliseret arbejdsmiljø, er Microsoft Teams et godt stykke software, der kan imødekomme det nye kommunikationsbehov. Med Teams får du et arbejdsområde, hvor der kan samarbejdes om dokumenter, planlægges møder og chattes med øvrige teammedlemmer. Det er derudover muligt at forbinde til forskellige værktøjer og services, så du kan få alt samlet ét sted.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO