Hvad er Sharegate

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 17. september 2018
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Sharegate

Hvorfor anvende Sharegate?

Sharegate er et migreringsværktøj, som muliggør simple og effektive migreringsprocesser. Med Sharegate kan du migrere indhold direkte til den seneste version af SharePoint eller Office 365 helt uden nedetid.

I det følgende bliver du introduceret til Sharegates rapporteringsdel, samt hvordan du kan importere og eksportere indhold til og fra Sharegate.

Kom i gang med Sharegate

Sharegate kan køre på en almindelig klientmaskine og kræver ingen server-side installation. Sharegate understøtter SharePoint 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 og Office 365.
Med Sharegate kan du migrere så meget data, som du ønsker. Der er således ingen begrænsning i antallet af site collections, dokumenter, liste elementer eller domæner.

Import og eksport

Du kan importere forretningens netværksdrev til SharePoint og rette metadata med Excel inden importen. Herefter kan du eksportere SharePoint indhold som mapper med metadata i Excel.

Rapportering

Sharegate har en rapporteringsdel, hvor du blandt andet kan administrere brugerrettigheder og få et overblik over ubenyttet indhold samt størrelser på dokumenter og lister. Der følger som udgangspunkt standardrapporter med Sharegate, men det er nemt at tilpasse disse rapporter eller oprette sine egne.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO