Hvad er PowerApps

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 18. september 2018
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Power Platform

Introduktion til Power Apps

Power Apps er en platform, der samler softwaretjenester, forbindelser og apps.

Med Power Apps kan du let bygge brugerdefinerede apps til din virksomhed, enten ved brug af en af de mange tilgængelige skabeloner, eller byg den helt fra bunden. Platformen kan også bruges til at tilpasse de apps, du allerede bruger. 

Kom i gang med Power Apps

Power Apps er en nem og hurtig måde at oprette mobiltilpassede apps til Office 365. Man er ikke begrænset til kun at benytte SharePoint-lister, men kan udvide med forskellige datakilder. Platformen giver mulighed for integration til Yammer, Salesforce, Twitter, Facebook, Google Drev, Dropbox og Dynamics 365 og mange flere. Ydermere er det muligt at oprette forbindelser til egenudviklede APIer.

Power Apps følger gratis med Office 365, hvis du har en af deres Enterprise planer, Business Essentials plan eller Premium plan. Ellers er der mulighed for at købe licens pr. bruger og en udviklerlicens.

Hvordan udvikles en app?

Der er flere måder at udvikle Power Apps på. Man kan starte ud på en brugerdefineret liste, gå ind på PowerApps.com og starte med en skabelon, og alternativt starte fra bunden med en tom Power App.

Når man har gemt sin Power App vælger man ”del”. Her er der mulighed for at distribuere appen til enkelte brugere eller brugergrupper, samt udsende en e-mail om at appen er tilgængelig.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO