Sådan arbejder du med den nye Hero-webdel i SharePoint Online – Modern Sites

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 24. maj 2018
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#SharePoint

Hero-webdel i SharePoint

Blandt de nye features i SharePoint Online, er den nye type af SharePoint Modern Sites; Communication Sites eller på dansk, Kommunikationswebsteder.
Et SharePoint Kommunikationswebsted, er et websted til deling af information. Det kan anvendes til at dele nyheder, rapporter, statusser og anden viden, i et imponerende visuelt format. Opret et Kommunikationswebsted, når intentionen udelukkende er at udsende information til et bredt publikum. Med et Kommunikationswebsted, er det typisk kun et lille antal medlemmer, der bidrager med indhold, til et større publikum.

Hos PeopleNet er vi især vilde med den nye Hero-webdel. Hero-webdelen er den præsentation, du møder på dit Kommunikationswebsted, og den anvendes til at skabe overblik og visuelt indtryk til dit websted. Du kan fremvise op til fem elementer i Hero-webdelen, der både kan være billeder, tekst og links. Elementerne vises som dynamiske felter. Præsentationen af elementer afhænger af det websteddesign, der er valgt under oprettelsen, men kan også justeres efterfølgende.

Sådan ændrer du layoutet for Hero-webdelen på dit Kommunikationswebsted

1. Start ved at gå i redigeringstilstand, ved at klikke på Rediger i øvre, højre hjørne af Hero-webdelen.

2. Klik dernæst på Rediger Webdel i øvre venstre side af webdelen.

3. En dialogboks åbnes nu i højre side af skærmen, hvor du kan vælge mellem at præsentere dine elementer i Felter eller Lag. Du kan vælge mellem ét, to, tre, fire eller fem felter eller lag. Ved et klik på de forskellige muligheder, fremvises eksempler på den nye præsentation af elementer, i venstre side af skærmen.

4. Klik på Redigér Detaljer i nedre, højre hjørne af de enkelte elementer, for at ændre det pågældende element. Vælg en tekst, billede, link mm.

5. Flyt elementer, ved at holde markøren over det nederste, venstre hjørne af det pågældende element. Klik på Flyt element og hold musen nede, mens du trækker elementet hen, hvor det ønskes placeret.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO