Effektiv automatisering af arbejdsprocesser med Microsoft Power Automate

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 5. august 2019
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Power Platform

Hvad er Power Automate?

Power Automate hedder tidligere Microsoft Flow, og er en cloud-tjeneste, hvormed man helt enkelt kan skabe automatiserede arbejdsprocesser mellem tjenester og programmer. Med Power Automate kan man således automatisere og effektivisere ellers tidskrævende opgaver, som for eksempel indsamling af data og synkronisering af filer.

Med Power Automate kan man opbygge sit eget Power Automate eller benytte en eksisterende skabelon til at oprette arbejdsprocesser, der automatiserer de ønskede opgaver og processer.

Automatisering med Power Automate

Med Power Automate kan du få skabt overblik og automatisere vigtige arbejdsgange forbundet med registrering af data.

Uoverskuelige og besværlige processer for datakontrol

Egenkontrol og registrering af data er for vores kunde et helt centralt foretagende, som gerne skal foregå smidigt og effektivt. Når kunden skulle kontrollere om gældende regler blev overholdt, foregik det i utallige forskellige formularer, hvoraf hver enkelt var tilknyttet et forskelligt sæt arbejdsgange. Dette resulterede i data, der blev gemt i diverse tilhørende lister uden strukturerede retningslinjer.    

Vore kurser kan hjælpe kunderne med en komplet digitalisering og automatisering af arbejdsprocesser forbundet med dataregistreringen. Løsningen baserer sig på Microsoft Power Automate og består af en række standardiserede formularer og workflows, der kan udløses og eksekveres automatisk efter behov.  

Med vores løsning får du følgende udbytte:

Langt færre administrative arbejdsprocesser forbundet med egenkontrol og registrering af aktuelle forhold

Centrale og effektiviserede arbejdsgange hvilket skaber markant større overblik  

Vished om at samtlige gældende regler altid overholdes  

Færre administrative fejl forbundet med manuel registrering af data  

Mulighed for tilpasning til andre områder  

Microsoft Power Automate er også et effektivt værktøj til at automatisere arbejdsprocesser og synkronisere rutineprægede opgaver på tværs af platforme og tjenester. Løsningen kan derfor let optimeres og tilpasses andre virksomheders individuelle behov, hvad enten arbejdsprocesser skal optimeres indenfor Logistik, Industri, Teknologi, Offentlige Myndigheder mm.  

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO