Administrér policy packages i Microsoft Teams

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 9. oktober 2020
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Guides
#Teams

Få styr på policy packages og politikker for dine medarbejdere

Er du medlem af en stor virksomhed, og ønsker dig og din virksomhed at opsætte politikker i Microsoft Teams? Så kan du med fordel gøre brug af Policy Packages i Microsoft Teams administrationscenteret.

I denne guide bliver du introduceret til henholdsvis Policy packages og enkelte politik i Microsoft Teams.

Politik

En politik i Microsoft Teams er de retningslinjer, som du sætter op for den enkelte bruger, det kan for eksempel være besked-politik eller møde-polititik. Det er her, du bestemmer, om brugerne kan anvende chat, om de kan oprette møder, om de kan oprette private kanaler og så videre. Kort sagt er det her, du skaber retningslinjerne for, hvad den enkelte bruger må.

Det kan hurtigt blive en stor opgave at fastlægge politik for hver enkelt bruger, hvis man er en stor virksomhed. I alt er der på nuværende tidspunkt 13 politikker i Microsoft Teams, som en administrator skal tage stilling til. Hver enkelt politik kan redigeres, ændres og tildeles den enkelte bruger. Der er altså mange kombinationsmuligheder alt efter, hvad den enkelte bruger skal have adgang til og mulighed for.

Policy packages

Det vil sandsynligvis skabe et kæmpe arbejde, hvis man skal tildele 13 forskellige politikker til alle brugere i organisationen. Man kan derfor med fordel anvende Microsoft Teams policy packages, som er pakker af politikker. Pakken inkluderer ikke alle 13 politikker, men forholder sig til de fem vigtigste, hhv. Beskeder, Møder, Apps, Opkald, Live events. Funktionen gør dig dermed i stand til hurtigt at kunne tildele de vigtigste politikker til brugerne.

I skrivende stund er der 14 standard policy packages. Det er dog ikke muligt på nuværende tidspunkt at oprette sin egen pakke. Denne udfordring kan dog imødekommes ved at redigere en af de standard policy packages. Dette gøres ved at trykke på den policy package, du ønsker at redigere. Herfra kan du ændre den enkelte politik inde i pakken. Det man dog skal være opmærksom på, at du ændrer den enkelte politik for det enkelte område, da det endnu ikke er muligt at tilføje sin egne politikker til en policy package.

For at tildele en policy package til en bruger, skal du blot markere packagen og trykke på ”Manage users” i toppen.

Ønsker du at lære mere om, hvordan du sætter App-politiker i praksis, kan du downloade vores korte og effektive guide lige her:

Download Teams App Administrations guide her!

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO