Fordelskurser: Din sikkerhed for at kurset bliver afholdt

Fordelskurser hos PeopleNet er konceptet for dig, der gerne vil have endnu mere værdi for pengene:

  1. Der er afholdelsesgaranti på samtlige Fordelskurser.
  2. Du har efterfølgende gratis hotline assistance til kursusrelevante emner.
  3. Du sparer 10% pr. kursus tilmelding.
  4. Du er altid sikret en plads på vores gratis webinars.
Find kursus

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Gennem vores Fordelskurser styrker du din faglige profil og udvider dit netværk

På vores Fordelskurser møder du de mest kompetente og erfarne undervisere, der formår at give dig en målrettet og meget praksisnær undervisning.

Altså er Fordelskurser ikke blot en teoretisk gennemgang, men bærer i høj grad præg af korte teoretiske moduler, løsning af relevante opgaver, Q&A og sparring med underviseren.

En af de mest markante fordele ved vores Fordelskurser er muligheden for at netværke. På alle nedenstående Fordelskurser er der allerede tilmeldte kursister. Det betyder, at du løbende kan sparre med de andre kursister på kurset om opgaver, udfordringer og gode tips og tricks. Det styrker både det faglige og sociale samvær - og gør dermed kursusoplevelsen bedre!

Dette er en af mange grunde til, at det er en god idé at fokusere på vores Fordelskurser.

Hver eneste uge opdaterer vi listen over Fordelskurser, så du altid har en stor palette af fagspecifikke emner og datoer at vælge imellem.

Tilmelding: Du tilmelder dig vores Fordelskurser på samme måde, som du tilmelder dig vores almindelige kurser. Datoerne for Fordelskurser kan du se i oversigten herunder. Bare HUSK at skriv "Fordelskursus" i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.