Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Fordele ved SharePoint Online intranet – Download guiden

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 20. april 2022
Opdateret den: 25. januar 2023

Kend alle fordelene ved SharePoint online intranettet

Et responsivt og moderne udseende intranet, med fleksibel udgivelse af målrettede nyheder, og som hjælper brugerne med at finde relevant indhold. Alt sammen baseret på standard funktioner som kan leveres på 4-6 uger.

Lyder det for godt til at være sandt?

Lad os slå fast fra begyndelsen, at langt de fleste af vores intranetløsninger i dag består af ca. 85% standard funktionalitet, enkelte 3.parts moduler og en smule specialudvikling. Og der er sådan set heller igen grund til at opfinde den dybe tallerken, hvis standard funktionaliteten nemt og enkelt kan benyttes. I virkeligheden handler det bare om at få skabt en løsning, som både tilgodeser jeres forretningsmodel og samtidig fremadrettet er nem at tilpasse og udvikle.

Udviklingen af SharePoint Online har siden 2018 været eksplosiv, og der kommer hele tiden nye forbedringer og muligheder. Prisen og ressourcerne man bruger på det, er samtidig reduceret inden for de senere år.

I denne guide har vi samlet et overblik over SharePoint online udviklingen. Du bliver klogere på alle de fordele, der er ved et SharePoint online intranet. Samtidig kortlægger vi de faldgruber, der kan opstå undervejs i processen. Vi fortæller dig også, hvorfor det netop er denne intranetløsning, vi anbefaler til vores kunder. 

Du kan downloade guiden herunder - God fornøjelse!

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Er du stadig nysgerrig på Microsoft 365 intranetløsningen, så kan du læse mere her.

Et intranetprojekt behøver ikke nødvendigvis tage mere end et par uger at udvikle og implementere. Læs hvordan vi hjalp Sund og Bælt på kun 30 dage. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores intranet ekspert og Business Solutions Advisor, Karsten Mottlau på tlf. + 45 20129515 eller pr. mail på kmo@peoplenet.dk. Karsten har mere end 10 års erfaring med udviklingen af intranetløsninger, hvilket betyder, at du, uanset din problemstilling, kan få hjælp til dine udfordringer. Du kan også booke et møde med Karsten her.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO