Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Fordele ved et Microsoft 365 intranet – Guide

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 25. september 2019
Opdateret den: 18. juli 2023

Microsoft 365 intranet

Fordele ved et Microsoft 365 intranet. 

Microsoft 365 er i de seneste år blevet et populært valg både som intranet, men også som generel digital arbejdsplads. Platformen indeholder en række grundlæggende fordele samt forskellige tjenester, som kan anvendes internt i organisationen, så det bliver nemmere, hurtigere og mere effektivt at udføre sit arbejde uden at kvaliteten forringes.

Der findes flere fordele ved et Microsoft 365 intranet. Microsoft 365 er en digital platform, der tilbyder en række værktøjer, som kan være med til at forbedre både den interne og til dels den eksterne kommunikation i organisationen. De grundlæggende kernefunktioner er for eksempel e-mail, delt kalender, teamsamarbejde, dokumentdeling og -håndtering, online møder osv.

Platformen kan rigtig mange forskellige ting, og det kan derfor være en udfordring at gennemskue, hvordan Microsoft 365 kan udnyttes bedst muligt i organisationen. 

Dét giver guiden dig

E-bogen giver dig et solidt overblik over de fordele, der er ved at vælge et Microsoft 365 intranet

Du får blandt andet overblik over de fordele der er på henholdsvis medarbejderniveau, gruppeniveau og organisationsniveau. Herudover præsenteres du for fordele relateret til:

  • Tilgængelighed

  • Sikkerhed

  • Økonomi

  • Skalérbarhed

  • Tidsbesparelse

Derudover bliver du klogere på alle de forskellige værktøjer og tjenester, som er en del af Microsoft og på hvilke niveauer, du med fordel kan bruge de forskellige værktøjer. Endeligt for du gode råd til hjælp og vejledning til at komme i gang.

Du kan downloade guiden herunder - God fornøjelse!

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Ønsker du flere informationer, om Microsoft 365 intranettet, er du velkommen til at kontakte vores intranet ekspert Karsten Mottlau på tlf. +45 7021 4445 eller pr. mail på kmo@peoplenet.dk

Alternativt kan du læse eksempler på forskellige løsninger vi har udviklet for vores kunder. Læs vores cases her

 

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO