Få størst udbytte af dit kursus

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 1. december 2022
Opdateret den: 25. januar 2023

læsetid: 2 minutter

Kategori(er): 

#Guides

Derfor skal du forberede dig

At få maksimalt udbytte af et kursus, handler ikke kun om at møde frisk og veludhvilet op på kursusdagen, deltage aktivt i undervisningen og lave relevante øvelsesopgaver. Det kan virke mærkelig, for det er jo netop i undervisningen, at man lærer alt det nye, bliver inspireret og tilegner sig nye kompetencer. Men hvorfor giver det så ikke det fulde udbytte?

Svaret er faktisk meget enkelt: Udbyttet af dit kursus kommer som regel først til udtryk, når du kommer tilbage på dit arbejde. Overvej eksemplevis følgende:  

  • Hvor meget af det du har lært, implementerer du rent faktisk i din hverdag?
  • Hvor meget af det du det du har lært, har du allerede glemt dagen efter?
  • Hvordan kan du bruge det du har lært, som en del af dig arbejde?

Gode spørgsmål, ikke?

For at sikre at du med selvsikkerhed kan besvare alle ovenstående spørgsmål, kræver det en lidt mere strategisk tilgang til det kursus, du skal på.

Og netop i den forbindelse kan det være en god idé at gøre sig nogle løbende overvejelser og refleksioner henholdsvis. før, under og efter kurset. Disse kan nemlig være med til at styrke det udbytte og øge antallet af gevinster, som du tager med dig fra kurset.

Derfor har vi samlet 5 gode råd (THE BIG FIVE), som kan gøre brug af i forbindelse med dit kursus. Tryk på knappen herunder og bliv inspireret til, hvordan du kan få mest ud af dit kursus.

Læs THE BIG FIVE herKlik her!

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til, hvordan du forbereder dig bedst muligt til netop det kursus, du skal på, så er du meget velkommen til at tage fat i vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, på tlf. +45 3153 2933 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Du kan også læse og blive inspireret af vores seneste kursusartikler:

Besøg alle vores kurser Klik her!

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO