Excel kurser i København og Århus

PeopleNet tilbyder Excel kurser i København og Århus. PeopleNet er blandt de førende udbydere af Excel kurser. Vi er et passioneret Microsoft hus fuld af Excel, Office og Office 365 specialister, som brænder for at lære dig de mange facetter, muligheder og niveauer, som Excel omfatter. Vi sikrer at læringen er  brugbar for dig, så den matcher lige præcis de opgaver og udfordringer du sidder med. Microsoft Excel er et program, der giver der værktøjerne til at analysere og forstå data.

Vi har et stort udvalg af Excel kurser, som du nedenfor kan se, læse mere om og klikke på enkeltvis, alt efter hvilket Excel kursus du er interesseret i. Hos PeopleNet afholder vi Excel kurser i København og Århus, hvilket gør at vi er med til tilbyder kurser i hver sin del af landet.

Hvad er Excel?

Excel er et software program, der kan hjælpe med at analysere, organisere, forstå og præsentere data. Excel kan anvendes til at illustere din data bedst muligt, samt analysere og forstå din data. Det kan blandt andet gøres ved at anvende tabeller, grafer, lister, diagrammer eller noget helt femte. Excel tilbyder mange muligheder når det kommer til analyse og forståelse af data. Læs eventuelt mere om Excel og de muligheder som Excel tilbyder ved at besøge Microsoft, der har udviklet Excel. Vi har et tæt samarbejde med Microsoft, og er certificeret Gold partner hos Microsoft, hvilket gør at vi kan tilbyde de bedste Excel kurser.

Excel 2016 kurser


Excel Ekspert kurserSeneste Excel guides, tips og tricksHvorfor tage et Excel kursus hos PeopleNet?