Samarbejd effektivt hjemmefra med Microsoft Teams – GRATIS WEBINAR

I forbindelse med COVID-19 er vi rigtig mange, som har brug for at sikre et godt digitalt samarbejde, så vores daglige arbejde kan opretholdes.

Har du også brug for at opretholde dit daglige arbejde hjemmefra? Og vil du have fuldt udbytte af Microsoft Teams?


Microsoft Teams er dit værktøj til at holde dig opdateret på det seneste arbejde udarbejdet i din virksomhed. Teams tilbyder samarbejde gennem samtaler, fildeling, noter mm. der gør det muligt for dig at arbejde effektivt, om end du sidder på kontoret, eller i eget hjem.

Med dette webinar i Microsoft Teams lærer du, hvordan du opretter et team, som du hurtigt og nemt kan komme i kontakt med, uanset om det er via chat, lyd eller videoopkald.

Microsoft Teams er det optimale værktøj, når du skal deltage i møder, dele dokumenter eller opdateres på de seneste tiltag i virksomheden. Microsoft Teams bringer derfor ikke blot organisatoriske men også personlige goder, da dit samarbejde bliver hurtigere og mere effektivt.

På dette webinar lærer du at

  • Oprette teams og kanaler.
  • Finde eksisterende åbne teams.
  • Melde dig selv og andre ud og ind i teams.
  • Arbejde effektivt i Microsoft Teams hjemmefra.
  • Kommunikere effektivt med chat, skærmdeling, lyd- og videoopkald.
  • Bruge team-samtaler, fildeling og noter.
  • Forstå sammenhængen mellem Office 365 Grupper og SharePoint.

Det du tager med dig

Webinaret giver dig en grundlæggende viden om Microsoft Teams og de mest populære funktionaliteter samt de mange muligheder i og med Teams.

Du lærer således, hvordan du kan få størst mulig værdi og udbytte af at anvende Teams i disse dage, hvor vi alle har brug for at arbejde og samarbjede digitalt hjemme fra vores private stuer og kontorer.


Webinaret er gennemført

02/04 2020 kl. 10-11Tilmeld dig vores nyhedsbrev